izmir escort

Arslan, “MHP’de aday sıkıntısı yoktur, aksine olmadığı kadar yoğunluk yaşıyoruz”

Gündem - 01.12.2023 - 19:22 - Editör : Haber Merkezi
Arslan, “MHP’de aday sıkıntısı yoktur, aksine olmadığı kadar yoğunluk yaşıyoruz”

2024 Yerel seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisinin aday adaylığı sürecinin devam ettiğini belirten İl Başkanı Ümit Arslan, “31 Mart yerel seçimleri için hiç kimseye teklif götürmedik, götürmeyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisinin de asla aday sıkıntısı yoktur, olmayacaktır” dedi.


15 Aralık’a aday adaylığı başvuru sürecinin devam ettiğinin altını çizen MHP İl Başkanı Arslan, “Aday adaylığı başvuru sürecinde yoğun bir süreç yaşıyoruz. Gerek Belediye Başkanlığı adaylığı, gerekse İl Genel ve belediye meclisi adaylığı için yoğun bir başvuru bulunmaktadır. Sürecimiz tamamlandığında hepsinin duyurusunu gerçekleştireceğiz” dedi.


MHP Uşak İl Başkanı Ümit Arslan yaptığı açıklamada "Milliyetçi Hareket Partisi olarak; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin Liderliğinde, Türk ve Türkiye Yüzyılında Ülkesine ve Ülküsüne hizmet etmek isteyen tüm Ülküdaşlarımıza ve hemşerilerimize kapımız ve gönlümüz sonuna kadar açıktır. Fakat şunun bilinmesini de isteriz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 31 Mart yerel seçimleri için hiç kimseye teklif götürmedik, götürmeyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisinin de asla aday sıkıntısı yoktur, olmayacaktır. Gönüllülük esasına dayalı olarak isteyen herkes de aday adaylığı başvurusu yapma hakkına sahiptir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)

Yorum ve düşüncelerinizi bizimle paylaşmak için yorum yapın.

Yorum Yaz