izmir escort

Uşak’tan Ankara’ya Flaş Atama

Gündem - 17.10.2023 - 22:16 - Editör : Haber Merkezi
Uşak’tan Ankara’ya Flaş Atama

Yıllarca bir çok kamu kurumunda kurucu yapı işleri daire başkanlıkları olmak üzere çeşitli görevler yapan İnşaat Mühendisi İsmail Yıldırım Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürlüğü Daire Başkanı olarak atandı.


Uşak’ta belediye, üniversite gibi kamu kurumlarının yanında son olarak Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi Daire Başkanlığı yürüten İsmail Yıldırım Bakanlık oluru ile Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürlüğüne daire başkanı olarak atandı. Özellikle Uşak Belediyesinde çalıştığı dönemde  Uşak Belediyesi Uşak Su Kanalizasyon İşleri Koordinatörlüğünü kurarak şehrin altyapı sorunlarına o dönemde çözen isim olarak dikkat çeken İsmail Yıldırım 2005-2008 yıllarında Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürü olarak bir çok projeye imza attı.


2008 Yılında  Uşak Üniversitesine geçiş yaparak burada Yapı İşleri ve Teknik Daire Kurucu Başkanı olarak göreve başlayan Yıldırım 10 yıl süre boyunca Uşak Üniversitesi Yapı işleri ve Daire Başkanı olarak görev yaptı. Özellikle yeni kurulan Uşak Üniversitesinin bugünlere gelmesinde imzası olan İsmail Yıldırım Uşak Üniversitesi yerleşkesinin Türkiye’de örnek yerleşke olarak gösterilmesinde büyük pay sahibi olarak dikkat çekti.


Türkiye’de Bir İlke İmza Attı

2019 yılında  Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Kurucu Başkanı olarak Afyon’a geçen İsmail Yıldırım adeta Ankara’ya giderek yaklaşmaktaydı. 5 yıl boyunca kurucu daire başkanı olarak görev yapan İsmail Yıldırım 2019 da yeni kurulan Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesinin kampüsünde de önemli işler başararak üniversitenin kısa zaman içerisinde yapılanmasını sağladı.


Aynı üniversiteden ayrılan iki ayrı üniversitenin de kurucu yapı işleri ve teknik daire başkanı olarak görev yapan İsmail Yıldırım’ın bu özelliği ona Türkiye’de bir ilk olma özelliği kattı. Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden ayrılan Uşak Üniversitesi’nde kurucu daire başkanlığı sonrasında yine Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden ayrılan Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi yapı işeri kurucu daire başkanlığı görevini yürüten İsmail Yıldırım bu alan da Türkiye de bir ilki başarmış oldu.


Aynı zaman da sivil toplum örgütlerinde de bir çok görev yapan İsmail Yıldırım 2010-2012 yılları arasında  Uşak Sportif Basketbol Takımı Kulüp Başkanlığı görevini yürüttü.


İsmail Yıldırım Kimdir?

1968’de Uşak’ta doğdu. İlkokulu Aybey İlkokulunda, Ortaokulu Ömer Bedrettin Uşaklı Ortaokulunda, liseyi ise Uşak Lisesinde okudu. 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Denizli Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1990 yılında Uşak Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü İnşaat Yapı Denetim Kontrolü olarak çalışmaya başladı. 1992 yılında Sağlık Memuru Hülya YILDIRIM ile hayatını birleştirdi. 1995 yılında Uşak Belediyesi Uşak Su, Kanalizasyon İşleri Koordinatörlüğü (USKİ) kurucu müdürlük görevinde bulundu. 2000 yılında Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park, Bahçeler ve Fen İşleri İnşaat Kontrolü olarak görevine devam eden Yıldırım, 2005-2008 yılları arasında Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü görevini yürüttü. 2008-2018 yıllarında ise Uşak Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Kurucu Başkanlığı görevinde bulunan  İsmail YILDIRIM 2019- 2023 Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi kurucu Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı olarak görev yaparken bakanlık oluru ile Milli Eğitim Bakanlığı  İnşaat ve Emlak Genel Müdürlüğü 1. Dereceden  Daire Başkanı kadrosuna atandı. İsmail Yıldırım  evli ve 1 çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.


Yorumlar (0)

Yorum ve düşüncelerinizi bizimle paylaşmak için yorum yapın.

Yorum Yaz